Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: تمهید مقدمات و پیش بینی لازم برای ورود به عرصه آموزش حضوری دانشجومعلمان در دانشگاه فرهنگیان پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علی خاکی در بیست و نهمین اجلاس سراسری مدیران ستادی و استانی دانشگاه فرهنگیان، ورود به عرصه آموزش حضوری دانشجومعلمان را نیازمند آمادگی و پیگیری پیش بینی مسائل از سوی مدیران استانی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه نباید شرایط کرونایی در انجام فعالیت‌ها خللی وارد کند، از مدیرانی که از فرصت کرونا و تابستان گذشته برای تعمیر و تجهیز فضاهای آموزشی و دانشجویی و ایجاد بستر مناسب برای آغاز سال تحصیلی جدید بهره برده‌اند، قدردانی کرد.  

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، وی در ادامه به مواردی از جمله  اعتبارات ارسال شده به استان ها، احکام اعضای هیات علمی و کارکنان مامور و تمهید مقدمات حضور شایسته دانشجو معلمان در پردیس ها و مراکز اشاره و بر لزوم پیش بینی های لازم و انجام اقدامات مورد نیاز در این خصوص براساس برنامه زمانبندی شده آموزش تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان دانشجو معلمان آموزش حضوری کرونا در ایران دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • لزوم احساس مسئولیت مسلمانان نسبت به همدیگر
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • پیگیری استقرار اداره ثبت اسناد و املاک در بشاگرد
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان