Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فرهنگیان نیمی از دانشجو معلمان این دانشگاه را بومی و ترددی معرفی و تصریح کرد: پذیرش، ساماندهی و اسکان دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور با توجه به استمرار بیماری کرونا و لزوم رعایت استاندارد های بهداشتی در محیط خوابگاهی با جمعیت کم، یک ضرورت است، رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در این زمینه الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حسین خنیفر با تاکید بر شروع ازسرگیری آموزش های حضوری در این دانشگاه بعد از تعطیلات نوروزی، با اشاره به تضمین سلامت دانشجو معلمان به عنوان اولویت نخست دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: همه اقداماتی که لازمه برخورداری از آموزش حضوری صحیح متناسب با شرایط موجود دانشجو معلمان در زمان کرونا توام با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی است، با تلاش شبانه روزی و عزم جزم مدیران، مسؤولان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان در حال انجام است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، اطمینان از دریافت دوزهای واکسن دانشجو معلمان برای حضور در خوابگاه ها و کلاس های درس دانشگاه‌ را از اهم موارد برشمرد و گفت: در صورت انجام این مهم توسط دانشجو معلمان با مشکلی در خصوص اسکان دانشجو معلمان در خوابگاه‌ ها و حضور در کلاس های دانشگاه، مواجه نخواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، وی با اشاره به بازگشایی دانشگاه همزمان با ماه مبارک رمضان، خاطر نشان کرد: تامین نیازهای غذایی دانشجو معلمان در شرایط حاضر بسیار حایز اهمیت است، شرایطی نظیر تامین مواد اولیه با کیفیت و تجهیز سلف های دانشجویی، مهم ترین عاملی است که به جد توسط مسؤولان دانشگاه برای تضمین سلامت و رفاه حال دانشجو معلمان، انجام می شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، در پایان با قدردانی از مجموعه فعالیت ها و اقدامات موثر مدیریت های استانی، روسای پردیس ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان طی روزهای اخیر در راستای تداوم آموزش های کارآمد حضوری، اظهار داشت: واحدهای دانشگاه در برخی استان ها همچون دانشگاه فرهنگیان بوشهر توسط مسؤولان استان از جمله استاندار به عنوان سرآمد در تداوم آموزش حضوری، معرفی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان کرونا در ایران بازگشایی آموزش حضوری دانشگاه ها خوابگاه دانشجویی دانشگاه فرهنگیان دانشجو معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟

فرهنگیان به بهانه روز معلم از دغدغه‌های خود در دیدار با مسئولان گفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام می‌شویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سال‌ها تدریس می‌گویند.

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت بوده و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آنها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و.... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

به بهانه روز معلم/بازی، شادی و کودکی در متفاوت‌ترین کلاس درس

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به نحو احسنت بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به جای شعار عمل کنیم، هر چه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟