Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اصفهان در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش نسبت به سوءتدبیر‌های مسئولان برای بازگشایی دانشگاه‌ها واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی پردیس‌ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در نامه‌ای به نوری، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حضوری شدن دانشگاه‌ها، از حضوری شدن تعداد محدودی از دانشجویان و کیفیت نامناسب غذا و خوابگاه دانشجویی گلایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه آمده است:

رهبر حکیم انقلاب (حفظه الله)، دانشگاه فرهنگیان را مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش نامیدند. به راستی شما را چه شده است که زحمت سفر به استان اصفهان را متحمل می‌شوید، اما حتی به قدر نیمی از یک ساعت برای سرکشی و دیدار از مرکز ثقل نظام تعلیم و تربیت کشور زمان نمی‌گذارید؟ آیا مهمترین مرکز پرورش تعلیم و تربیت معلمان شایستگی بازدید از سوی شما را نداشت؟ این روند تکراری بی تفاوتی نسبت به دانشگاه فرهنگیان در سفر‌های پیشین شما نیز، باعث تکدر خاطر دانشجو معلمان تحول خواه دانشگاه فرهنگیان شده است و باید بدانید غفلت این چنینی نسبت به دانشجو معلمان، همانند یک نقطه سیاه در زمینه سپید حافظه ما حک خواهد شد.

نکته بعدی، سوء تدبیر‌های امروز و دیروز آقایان است که شائبه نمایشی بودن بازگشایی دانشگاه فرهنگیان را تقویت می‌کند. مسئولان دانشگاه یک بار از صدر تا ذیل در بوق حضوری شدن آموزش می‌دمند و از طرفی آموزش حضوری را محدود به چند رشته و ورودی خاص می‌کنند. از همان روز‌های اول حضوری شدن دانشگاه‌ها پس از دو سال آموزش مجازی، معاونت‌های گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه‌های فرهنگیان استان اصفهان، همچون موارد پیشین با سنجیدن تمام جوانب و با تکیه بر مدار انصاف و بر اساس وظیفه خود، نسبت به کمبود‌ها، کم کاری‌ها و مشکلات پیش روی دانشگاه و دانشجو معلمان هشدار دادند؛ مسائل متعددی، چون ضعف شدید در آموزش مجازی و زیرساخت‌های آن، کسورات دانشجویی، کمبود نیروی انسانی کارآمد در سطوح مختلف دانشگاه، کمبود خوابگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی، عدم تحول در بخش مدیریتی و سایر موارد که همگی، چون زخمی عمیق بر پیکره این دستگاه عظیم جاخوش کرده اند. با همه این اوصاف کلاس‌های حضوری از ابتدای ماه مبارک رمضان به صورت محدود آغاز شد و از همان زمان، موضوع مهم و بدیهی کیفیت بسیار بد غذای دانشجو معلمان و وضعیت اسفناک سلف و خوابگاه از نظر بهداشتی موجب تأسف و تألم خاطر همگان شد. آیا باید باز هم برای آقایان مسئول تکرار کنیم که مطالبه حقوق مسلم مادی و معنوی دانشجومعلمان به‌‍عنوان افسران سپاه پیشرفت کشور و آینده سازان تمدن اسلامی امری پیش پا افتاده نیست، بلکه احترام به شأن والای آن‌ها و سرمایه گذاری برای آینده درخشان کشور است.

به راستی که حال موعد آزمون و خطا و به بازی گرفتن روح و روان آینده سازان عرصه آموزش نیست. اکنون باز هم میتوان جای خالی سرکشی کوتاه جنابتان از پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان را احساس کرد. مجددا تکرار می‌کنیم که ما پیگیر امور آموزش حضوری و مسائل پیش آمدۀ ناشی از مدیریت غلط و بی تدبیری‌های ماضی و جاری خواهیم بود. باشد که این جهد و جهاد بسیجی وار نشانه‌ای از تلاش ما برای تحقق آرمان عدالت در سرتا سر بدنه‌ی دانشگاه عظیم فرهنگیان باشد.

این نامه به دفتر آیت الله طباطبایی نژاد، نماینده، ولی فقیه در اصفهان، سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان، محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان، نمایندگان استان اصفهان در مجلس و مرکز راهبردی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان رونوشت شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی اصفهان دانشگاه فرهنگیان اصفهان وزیر آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان بسیج دانشجویی دانشجو معلمان آموزش و پرورش استان اصفهان دانشگاه ها حضوری شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین در مراسم تجلیل و تقدیر از استادان و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام با تأکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، عنوان کرد: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال رنشان می‌دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می‌رسد در قوس نزول و سقوط می‌افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: باید نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید باهم باشند و این ایده جدید نجات‌بخش آموزش عالی است.

جهان‌بین متذکر شد: تربیت تخصصی براساس آمایش سرزمینی و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید و آموزش عالی است، چراکه دانش‌آموختگان براساس نیاز‌ها و ظرفیت‌های موجود در منطقه امکان بهره‌برداری درست و مناسب از دانش خود را کسب خواهد کرد.

وی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی بیان کرد: خواسته جامعه و خانواده‌ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و ... است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در دانشگاه باید از حافظه‌محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته‌های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده‌انگاری در فهم و‌حل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می‌گیرد.

جهان‌بین مطرح کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

به گزارش آنا، تجدیدمیثاق با شهدای گمنام واحد زاهدان، دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفت‌وگو با استادان همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل‌ها و کانون‌ها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیئت علمی تازه درگذشته، مرحوم دکتر سرگلزایی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم