Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در نامه‌ای به استاندار این استان نسبت به عدم اهتمام مسئولان این دانشگاه در از سرگیری آموزش حضوری و مسائل دیگر انتقاداتی را مطرح کرد.



به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در نامه‌ای به قاسمی فرزاد، استاندار این استان ضمن اشاره به حضور وی در دانشگاه فرهنگیان، از شرکت نکردن در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشجومعلمان، انتقاد کرده و مسائل صنفی و انتقادات خود را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه آمده است:

با عنایت به اهمیت دانشگاه فرهنگیان در توسعه و تحقق تمدن ایران اسلامی از طریق تعلیم و تربیت نیروی انسانی شایسته و متعهد، بنا بر رسالتی که به عنوان پایه ریزان تمدن نوین اسلامی بر دوش ماست و بر حسب تکلیفی که به سبب حرفه تخصصی و ماموریت محورمان داریم، لازم دانستیم نکاتی را پیرامون نظام مسائل آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان خدمت شما ارائه کنیم.

۱. در ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که حضور شما در دانشگاه فرهنگیان جای امیدواری دارد، اما عدم برگزاری یک جلسه کوتاه با دانشجو معلمان هر دلیلی داشته باشد قابل پذیرش نیست! طبیعی است که مدیران و مسئولان استانی مدینه فاضله‌ای از دانشگاه فرهنگیان به شما ارائه کنند که نیاز به هیچ اقدامی نداشته باشد، اما‌ ای کاش پای صحبت دانشجومعلمانی می‌نشستید که صریح و تخصصی، نکات را به سمع و نظرتان برسانند. علی الحساب در این متن چند مورد از هزاران مورد را بیان خواهیم کرد.

۲. پردیس شهید باهنر همدان از سال ۹۰ تاکنون با انتقال مدرسه ابتدایی به عنوان دانشگاه فرهنگیان مشغول به فعالیت است. ساختمان آموزشی این پردیس کدتخریب خورده است و هم اکنون پس از حضوری شدن تعداد محدودی از دانشجومعلمان، شرایط تحصیل آنان مهیا نیست. محدودیت فضا و ظرفیت کم این پردیس باعث جذب کمتر و در نتیجه آن، ورود معلمانی از راه‌های دیگر به فضای آموزش و پرورش بصورت برف انباری خواهد شد که آموزش و پرورش را به بنگاه اقتصادی و کاریابی تبدیل کرده و در ادامه، تربیت دانش آموزان آینده ساز این کشور را به دست خواهند گرفت.

۳. در مدت زمان آموزش مجازی، به دلیل فراهم نبودن بستر و زیرساختی مناسب برای تحصیل، امکان یادگیری کارآمد از دانشجویان سلب و باعث کاهش روند صلاحیت علمی و به ویژه کسب صلاحیت‌های حرفه‌ای برای دانشجویان گشته است که لازم است با تدابیری مناسب نسبت به جبران آن، اقدام کرد.

نبود عزم جدی مسئولین فعلی برای بازگشایی دانشگاه باوجود دستور شخص رییس جمهور در ازسرگیری آموزش‌های حضوری، و ادامه دادن آموزش مجازی تنها در دانشگاه فرهنگیان موجب ضعف در کیفیت آموزش دانشجویان می‌باشد که این موضوع نیازمند پیگیری جدی حضرتعالی است. گویا امروز راحت طلبی مسئولین بر اهداف مقدس دانشگاه ارجحیت دارد.

۴. عملکرد مسئولین این دانشگاه در تقویت انگیزه دانشجومعلمان برای اقدامات میدانی و ایجاد بستری مناسب در نقش آفرینی آنان در زمینه‌های پژوهشی، علمی، فرهنگی، جهادی و... مطلوب و قابل قبول نیست. مسئولین دانشگاه موظف به فراهم سازی تمامی امکانات در جریان رشد دانشجومعلمان هستند تا با سرمایه گذاری ۴ ساله در این دانشگاه، شاهد جهشی مطلوب در ایجاد و تقویت هویت معلمان آینده باشیم. این درحالی است که به صرف ارائه گزارش بسنده کرده و با اقدامات جهادی و آتش به اختیار دانشجومعلمان مقابله می‌نمایند و نه تنها حمایتی نکرده بلکه گاهی تمام قد در مقابل جریان مقدس دانشجویی می‌ایستند.

۵. روند انتصاب‌های استانی در حوزه آموزش و پرورش و این دانشگاه خیلی کند و گا‌ها در مناصب مهم، بدون تغییر باقی مانده است. با توجه به تغییر دولت و رویه انقلابی و جهادی آن، مستدعی است مدیران تحول خواه و جوان با روحیه انقلابی و کارنامه‌ای موفق در حوزه آموزش و پرورش منصوب شده و تصمیم گیری کنند.

بعضا زمان تصدی بعضی مسئولیت‌های مهم این مجموعه به بیش از ده سال می‌رسد که خود مانع از تغییر و تحول در امر مدیریت این دانشگاه است. عملکرد ضعیف و غیرقابل قبول در حوزه معاونت فرهنگی و آموزشی در طول دو سال اخیر، عدم برگزاری جلسات منظم شورای فرهنگی، تصمیم گیری بر مبنای سلایق شخصی، نادیده گرفتن قوانین و آیین نامه‌های مصوب کشوری، عدم پاسخگویی مجموعه مدیریت نسبت به دعوت رسمی دانشجویان به جلسات پرسش و پاسخ درباره موضوعات گوناگون، ممانعت از قرار دادن امکانات دانشگاه به فعالیت دانشجویی بر خلاف مقررات، ایجاد فضای ارعاب از حراست و خفقان در بین جریان دانشجویی برای سرکوب کردن روحیه مطالبه گری و... از جمله مشکلاتی است که دلالت بر سوءمدیریت سال‌های اخیر دارد.

۶. در طول دوسالی که آموزش بصورت مجازی بود، کسورات ناعادلانه از حقوق دانشجومعلمان همچنان جهت تامین منابع مالی دانشگاه و ارائه خدمات مطابق آیین نامه، صورت پذیرفت. با توجه به آنکه دانشگاه منبع مالی مشخصی داشت و این مدت فرصت مطلوبی برای بهسازی تجهیزات و زیرساخت‌های خوابگاهی و دانشگاهی بود، اما جز اقدامات محدود و سطحی، شرایط و فضاسازی آن همچنان مانند سابق است؛ حال آنکه پردیس شهید باهنر سالن مطالعه، سالن ورزشی، فضای سبز مناسب و... را ندارد و تخصیص این مبالغ جهت فراهم سازی و توسعه کمی و کیفی دانشگاه متاسفانه انجام نشد.

همچنین شفافیتی نیز نسبت به این مسئله وجود نداشته و دانشجومعلمان نمی‌دانند این دوسال حقوقشان صرف چه شده است!

۷. با توجه به جایگاه خطیر دانشگاه فرهنگیان در تربیت و رشد علمی_حرفه‌ای دانشجومعلمان در امتداد هویت سازی برای دانش آموزان به عنوان نیروی انسانی آینده ساز ایران اسلامی، لذا شایسته است که بهترین و با کیفیت‌ترین مدیران و اساتید استان در امور اداری و آموزشی آن به کار گرفته شوند تا بتوانند با انتقال آموزه‌ها و مفاهیم صحیح آموزشی و تربیتی، دانشجومعلمان را آماده تدریس نمایند فلذا لازم است که گزینش و ارزیابی اساتید این دانشگاه با دقت و معیار‌های مناسبی دنبال شود.

۸. طبق دستور وزیر محترم آموزش و پرورش ۳ درصد از بودجه کل دانشگاه باید صرف فعالیت‌های فرهنگی شود؛ در دانشگاه فرهنگیان همدان با هر ایده‌ای که توسط دانشجومعلمان در جلسات شورای فرهنگی مطرح می‌شود به بهانه‌ی کمبود بودجه مخالفت خواهد شد و اساسا انگیزه‌ای برای این قشر تحول خواه باقی نگذاشته اند. لازم است ضمن شفافیت نسبت به این مبلغ، تذکر جدی مبنی بر حمایت از برنامه‌های فرهنگی، تربیتی و... به مسئولان داده شود.

در پایان از عنایت و اهتمام شما نسبت به اتخاذ تدابیر مناسب برای بهبود شرایط و موقعیت فعلی دانشگاه فرهنگیان، تشکر کرده و از خداوند متعال توفیق روزافزون شما را خواستاریم.

امید است که با روحیه جهادی و انقلابی جنابعالی، شاهد ایجاد تحولی نوین در عرصه آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی همدان دانشگاه فرهنگیان همدان استاندار همدان دانشگاه فرهنگیان همدان دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است

ایسنا/خراسان رضوی معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی مهمترین مأموریت آموزش و پرورش را تربیت تمام ساحتی دانست.

رضا کشتی دار شامگاه دیشب در همایش تکریم و بزرگداشت مقام معلم در رشتخوار حرکت آموزش و پرورش به سمت تربیت تمام ساحتی را ضروری دانست و افزود: معلمان، حلقه اتصال بین دانش آموزان و محیط‌های علمی و آموزشی هستند.

وی بیان کرد: باید در آموزش و پرورش به سمتی برویم که آموزش و تربیت تمام ساحتی اتفاق بیفتد و زمانی می‌توانیم ادعا کنیم در این امر موفق شده‌ایم که تربیت تمام ساحتی داشته باشیم.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اذعان کرد: باید مراقب باشیم، دشمنان به سمت جنگ شناختی در حرکت‌اند و نیاز است علم ما نیز همزمان با تغییر روش دشمنان به روز شود.

وی ادامه داد: در این مسیر می‌توان از هوش مصنوعی و همچنین از نقشه‌های دشمنان بر علیه خودشان استفاده کرد و این می‌طلبد که تمامی ارگان‌ها پای کار تعلیم و تربیت باشند.

معاون اداره‌ کل آموزش و پرورش بیان کرد: اگر بخواهیم برای آینده ایران اسلامی توسعه، عمران و آبادی به ارمغان بیاوریم باید فرزندانی خلاق، باسواد و پویا در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم.

فرماندار رشتخوار در این همایش ضمن عرض تبریک این هفته و گرامیداشت سالروز شهادت علامه شهید مرتضی مطهری، بیان کرد: امروزه رسالت فرهنگیان عزیز، رسالت خطیری است.

حسین باهوش اظهار کرد: در اوضاع و احوالی که امروزه جامعه جهانی دارد اگر پیشرفتی در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اتفاق افتاده منوط به برقراری نظم و امنیت در جامعه است و فرهنگیان به عنوان تربیت کننده دانش آموزان در تراز جمهوری اسلامی می‌توانند در امنیت اجتماعی جامعه مؤثر باشند.

وی در ادامه افزود: مردم عزیز و مسئولان باید قدردان زحمات و فعالیت‌های ارزنده سکان‌داران عرصه تعلیم و تربیت باشند و این تجلیل و قدردانی را به روز و هفته معلم محدود نکنید بلکه در تمامی سال برای جایگاه فرهنگیان و معلمان احترام قائل شوید.

فرماندار رشتخوار خاطرنشان کرد: امروز ایران اسلامی با دیپلماسی عزتمندانه‌ای که در بین کشورهای دنیا دارد توانسته در عرصه‌های بین‌المللی پیشرفت‌های خوبی به دست آورد و این اقدامات مثبت نتیجه دستان توانمند و آموزش‌های معلمان عزیز بوده است.

باهوش همچنین با بیان اینکه مردم ایران اسلامی همیشه قدردان زحمات فرهنگیان هستند، تأکید کرد: دانش آموزان ما امانتی گران‌بها در دستان معلمان عزیز هستند و وظیفه معلمان این است که آنان را برای آینده ایران تربیت کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزان همانند لوح‌های سفیدی هستند که در اختیار معلمان قرار دارند و قشر فرهنگی ما باید به درستی محافظ آنها باشند.

فرماندار شهرستان رشتخوار عنوان کرد: تأثیرپذیری دانش آموزان از معلمان بسیار بیشتر از والدین است و این امر می‌طلبد که معلمان به بهترین نحو آینده‌سازان کشور را آموزش دهند.

وی همچنین یادآور شد: در امر معنویت بخشی و بعد فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان نباید غفلت کنیم، باید دانش‌آموزانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم.

باهوش تأکید کرد: مجموعه آموزش و پرورش بر دو بعد آموزشی و پرورشی استوار بوده که در این حوزه بعد پرورشی بر بعد آموزشی مقدم‌تر است.

همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم، با حضور فرماندار رشتخوار، امام‌جمعه شهرستان، معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش و مسئولان و تمامی فرهنگیان و معلمان شهرستان، مراسم تکریم و بزرگداشت مقام معلم در محل تالار تخت جمشید شهر رشتخوار برگزار شد.

در این مراسم جمعی از فرهنگیان بازنشسته و همچنین معلمان نمونه تعدادی از آموزشگاه‌ها تقدیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟